Генка Шикерова: Смъртта дойде от продукт на системата, която Милен Цветков критикуваше /ВИДЕО/

Генка Шикерова посвети предаване в памет на Милен Цветков. В предаването “Алтернативата” по TV1 тя посочи, че Милен Цветков винаги е спазвал правилата, независимо дали му харесват или не. Водещата коментира, че точно това е и причината Милен да остане в София, за да спазва карантината. Шикерова добави, че журналистът спазва правилата и като спира на червен светофар. “Последната ни обща радост с Милен Цветков беше, че отново имаме журналистически карти. За първи път от много време. Милен каза, че вече можем да отидем на брифинга в Министерския съвет. Планирахме да е тази седмица. Щяхме да сме заедно там и да мълчим. Така си ги представяше нещата Милен. С доза провокация и с чувство за хумор“. Това каза Генка Шикерова в предаването „Алтернативата“ по TV1, което се излъчи на 21 април. Това е предаване, което тя и Милен Цветков се редуваха да водят.

Предаването на 21 април беше излъчено във вторник вечерта. То беше изцяло посветено на работата на журналиста Милен Цветков, който загина при тежка катастрофа в неделя. Гости бяха дългогодишните му колеги Валдес Радев, Ани Иванова и Златина Иванова.

В предаването Генка Шикерова каза, че Милен Цветков е планирал тази седмица да поиска интервю с генерал Венцислав Мутафчийски. “Вчера той трябваше да звъни, за да разбере как и дали може да се организира това интервю, но вчера аз се обадих на генерал Мутафчийски, за да разбера как може близките му, които са в чужбина, да присъстват на погребението”, посочи Шикерова.

В началото на април TV1 официално представи предаването “Алтернатива” с водещи Милен Цветков и Генка Шикерова се излъчва всеки вторник и четвъртък от 18:00 часа. В първите предавания Милен Цветков и Генка Шикерова се редуваха като водещи. Продуцент на предаването “Алтернатива” е Люба Ризова.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: