Подкрепете „Образование за всяко дете” – инициатива на „Алтернативи Интернешънъл”

Дарете сега: https://bg.helpkarma.com/campaign/obrazovanie-za-vsiako-dete-1432

Повече от 500 деца от област Благоевград НЯМАТ достъп до онлайн обучение в момента, поради липса на устройства и/ или интернет. Това са 500 деца с ДОБЪР успех, посещавали редовно училище и имащи желание да учат!

Всяко дете ИМА право да учи! Нека заедно им върнем това право, защато ни пука!

„Алтернативи Интернешънъл” заедно с Регионално управление на образованието – град Благоевград организират дарителска кампания под надслов “Образование за всяко дете”!

От средата на месец март половината от учениците в световен мащаб не са в класните стаи, поради извънредната ситуация във връзка с пандемията на вируса COVID-19. Те осъществяват своето обучение благодарение на онлайн занятията, към които трябваше да се приспособи всяка образователна система. За голямо съжаление, в Благоевградска област близо 10% от учениците са ограничени от обучение поради липса на устройство (компютър, телефон, таблет) и/или липса на интернет. Всички физически и юридически лица могат да даряват техника на място, в РУО – Благоевград, от понеделник до петък във времето от 9 до 17 часа.

Събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на дигитални устройства и осигуряване на интернет достъп за деца от семейства с по-малко възможности.

Знаем, че времената са тежки за всеки, но нека се опитаме с общи усилия да осигурим образование за всяко дете, защото образованието е ключ към по-добро бъдеще!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: