Дилян Калчев: Пандемията ще роди много шедьоври

Дилян Калчев е?

Бих се описал като дъга в най-добрия смисъл на думата. Имам много интереси в различни сфери. Харесвам и практикувам всякакъв вид спортове, имам интерес за развитие в доста сфери – не само артистични. Контактувам с различни хора независимо от интересите и разбиранията им. Смятам, че съм добър човек и, че съм харесван от повечето хора, с които общувам. Често ако не ме познава човек може да си създаде лошо впечатление като например, че съм надут егоцентрик, но след един 5 минутен разговор с мен, ще разбере, че съм един широко скроен човек. Вярвам в свои собствени неща като съм фен на хюман дизайн и подобен вид системи, свързани с опознаване на човешките заложби. За мен на първо място са семейството и приятелите.

Как успявате да съчетаете актьорското майсторството, модата и телевизионната кариерата?

Всяка една дейност е като различен цвят боя. Рисувам една картина с различните цветове… получава се цветна и все по-смислена картина всеки ден. Мечтата ми винаги ще остане да стъпя на червения килим един ден, но телевизията ми дава сили и възможности да бъда себе си и да развивам теми, които ми харесват. Като цяло обичам да седя пред камерата, чувствам се във свои води!

Смятате ли, че по време на извънредно положение човек трябва да има повече от една професии?

Ситуацията го доказа: доста хора останаха без работа, а тези, които имаха различни компетентности или знания, успяха да започнат нещо алтернативно, без да изпадат в голяма дупка. Смятам, че този период е перфектен, за да се усъвършенстваме и в друга сфера, към която някога сме имали интерес и да излезнем много по-силни и подготвени, за нека го нарека „новият“ начин на живот, който ни очаква. Аз самият започнах да се занимавам. непрофесионално с музика, но кой знае, може след цялата тази ситуация, да стане и професионално.

Коя е най-голямата ви мечта?

Искам един ден наистина да достигна до оскарите, да го направя за цяла България, да се кача на сцената и да кажа: „Българите можем“. Но ако погледнем малко по-духовно на нещата, бих искал да съм постигнал пълен мир със себе си и околните. Да бъдa щастлив от това, което съм и да имам едно прекрасно създадено семейство, което много да обичам. Естествено искам да бъда и финансово независим, но знам, че с постоянство и усилия това ще стане. Аз имам късмет и не се притеснявам за бъдещето си! Най-близките хора до мен го знаят и вярват в мен, което ми е напълно достатъчно!

Съществува ли формула за успех?

Има една формула, в която вярвам за постигане на успех и тя е: Каквото и да правиш го прави сякаш ще го подаряваш на себе си. Знаете ли историята за един строител? Бил най-добрият на работното си място и винаги давал всичко от себе си, защото с професията си е сбъднал детската си мечта. Един ден решил, че му е време да се пенсионира и отишъл да каже на шефа си. Той го помолил да остане само за още една къща, защото искал да е направена от най-добрия му строител. Строителят се съгласил неохотно и понеже вече знаел, че ще си тръгва, не бил много мотивиран и направил къщата отгоре-отгоре. Когато предавал обекта на шефа си, началникът му подал ключ и казал: „Това е ключът от тази последна къща. Подарявам ти я в знак на благодарност за всички години труд“. За това давайте всичко от себе си, не знаете кога ще дойде и вашият късмет и от къде може да дойде по-добра възможност!

Казват, че по време на пандемия се изграждат най-големите шедьоври, какъв шедьовър да очакваме от вас?

Аз мисля, че най-големите ефекти идват от „дефектите“, „грешките” и трудностите, които правим докато творим. Мисля, че пандемията ще роди много шедьоври. А моят- като разбера, че се е получил, ще ви го представя.

Какво е посланието ви към нашите читатели?

Посланието ми към читателите: Ако реалността не ви позволява да сте там където сте очаквали, приберете се в себе си, починете си, помислете си, заредете се с нови сили и пак опитайте да тръгнете към целта си. Вярвайте в себе си, независимо от ситуацията и знайте, че не винаги ни се случва това, което искаме, но то е така, за да ни ПРЕДПАЗИ или НАУЧИ на нещо, което след време ще оценим. Всеки е уникален сам по себе си и всеки има причина да е тук на земята.

Автор: Денис Никифоров

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: