Oлимпийското злато с гласа на Елица Тодорова!

Певицата горда с успеха на Златните ни момичета!

Видео от Олимпиадата: https://www.facebook.com/EurosportBG/videos/362328805463862/

Капитанът Симона Дянкова Дянкова: Никога не сме искали да сме световни и европейски шампионки, от самото ни събиране желаехме само едно – Олимпийското злато! Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова, Ерика Зафирова. Първите в историята на Българската художествена гимнастика с олимпийски златни медали. 

Музиката на която те спечелиха златният медал е на певицата и перкусионистка Елица Тодорова и Стоян Янкулов. Ефектната композиция от Евровизионният хит ВОДА, песента Земя и песента Космос.

„За мен е гордост и истинско щастие Златните ни момичета да вземат Олимпийското злато с композиция по нашата авторска музика: интересен микс от песните ни: „ Вода“, Земя и „Космос“„! Поради отлагането на Олимпиадата с година напред те са имали възможност 2 години да репетират под нашите звуци и това въздейства и на подсъзнателно ниво. Всеки път когато чуваме Химна и виждаме гордо Българското знаме на Върха нацията ни триумфира – това е успех за нашият дух и култура!

Интересното е, че Американските гимнастички също са предпочели музиката на Елица и Стоян: песните „Джунджурия“ и „Вода“:

Китайските Гимнастички също играят на песни на Елица и Стоян:

Българските гимнастички от по младото поколение от Левски също избраха музиката на песента „Седнало е Джоре дос“ в изпълниение на Елица Тодорова през 2021 година.

Видео:

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: