Да подкрепим финалистът Християна Стоименова

сатурновадупка #част2 #deeplythankfulgirl

🌏Вселената е необятна

📜Поезията лична

📽А филмът вечен…като изкуството 🙂

✅️ Смисълът тези три свята да се обединят е именно проектът „Дигитална поезия- твоят съвременен арт пристан“.
Всеки има нужда от качествен и силно мотивиран екип, от пристан на подкрепа и доверие…а такива ми дадохте ВИЕ ..с ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ, С ВАШАТА ВОЛЯ КЪМ ЕДНА НЕОБЯТНА ВСЕЛЕНСКА МЕЧТА!

☀️ С тази кратка увертюра искам да ви кажа огромно благодаря за Вашите гласове, гласовете на публиката, на независимия зрител, на ментора, на семейството и на приятелите..закъде сме без ВАС.

В 91 German Language School of Sofia се научих (отново чрез смарт проект), че всяко пътуване, започва с 1 проста стъпка… Е, ето я поредната важна крачка…към визуализирането на една така чакана надежда за творци.

✅️ Когато има цел и мисия, има и пресподеляне, енергия, които стават СИНЕРГИИ…и това е смисълът на Арт-хъбът, който толкова утопичен за някои, толкоз реален за нас- създателите му Geri Mincheva , Теодора Василева Божидара Кръстанова Ruslan Manikatov

🙏Специални благодарности на Розита Михайлова Еленова
Адв. Georgieva Hristina , на New Bulgarian University и всичките ми колеги, на всички кинаджии, актьори, които ни подкрепиха, на научните ми ръководители (доц. д-р Кристиян Хаджиев, доц.д-р Димитър Панайотов), на научния ми консултант – доц. д-р Едуард Маринов, на The Outstanding Young Persons of Bulgaria – TOYP Bulgaria JCI Bulgaria , на Veselina Raykova – Lessy , Vesselina Vassileva, на Irena Pavlova, на МАМА!

Думите няма да ми стигнат…
Обичам ви и заедно можем да правим чудеса!
–––––––––––‐––––––––––––––––
🙏За мен е чест да съм част от платформата „Вселена от възможности“ на Пощенска банка, и то с най- голям брой гласове в категория „Дигитални иновации“, и то в компанията на още прекрасни и можещи реформатори и иноватори…каквото и да стане на финала, не е от значение…важен е пътят и това, че има смисъл.., има стойностни млади хора в България и то с Кауза!🌺

Ваша безкрайно благодарна финалистка,
Хриси

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: