Николай Тодоров: В живота съм войн на светлината

Николай Тодоров. Роден на 24.02.1987г. във Велико Търново, израснал в Габрово, а сега живее във Варна.
Завършва ПМГ в Габрово, след това придобива бакалавър по „Икономика на търговията” в Габрово. Учи магистратура във ВНУ „Васил Левски” – Велико Търново – специалност „Национална и регионална сигурност”.
Спортист, обича да чете книги, да се разходжда, харесва адреналина. Има голямо чувство за хумор и самоирония, организиран, креативен и отдаден. Обича да помага, подкрепя и мотивира хората! Той казва, че когато хората са щастливи, тогава и той е щастлив!
От няколко години преследва упорито и неуморно мечата си да е най-добрият кино актьор. Участвал е във филми като: „Господин Х и морето”, „Диви и Щастливи” , Кампания за превенция трафика на хора, няколко музикални клипа като един от тях е на невероятната Деси Добрева и песента „Тъпан Реге” – в ролята на гайдар.
Участвал е в Реклами и модни изяви.
Притежавам умения в режисурата, операторското майсторство и монтажа.

Николай Тодоров е?

Наблюдавам го вече 33 години и смея да кажа, че е много хубав човек, нравствено хубав! 🙂
Гордея се с него! Старае се да се развива, да бъде услужлив и коректен с всички. Винаги иска да помага на всички и малко забравя себе си, за което му се карам понякога!
Той е добър човек, амбициозен, позитивен и отговорен.
Когато върши нещо влага в него цялата си любов, защото иска, ако го прави за някого, този човек да е доволен, да е щастлив! Ако го прави за себе си, иска да е удовлетворен! Максималист! Забавен според него, а и според приятелите му! Обича да се смее много, да се шегува, харесва самоиронията! Изслушва и дава съвети, полезни при това! Той е човек с много интереси! Обича разнообразието, еднаквото го убива! Търси винаги да е различен! Обича и държи на приятелите си! Уважава и цени! Винаги търси справедливост, което понякога му изиграва лоша шега. Разбира се, има много да учи още, но сега като го сравня от този момент и от етапа, когато беше тинейджър, разликата е огромна. Промяната е положителна! Заобиколен е от страхотни хора и се чувства благодарен за това!

Коя е твоята най-трудна роля?

Ако говорим за киното – още не е дошла, но всъщност я очаквам с огромно нетърпение. Защото за мен, когато един актьор трябва да влезе в определен персонаж, това е вид предизвикателство, а аз харесвам предизвикателствата.
Ако успееш да заблудиш хората, да ги грабнеш толкова високо и да повярват, че и те летят с теб, значи си се справил. Понякога се замислям, че ако един актьор играещ примерно драматична роля и успява да ни докосне до болка, явно този човек или е много добър имитатор или е преживял точно това и ни го разказва чрез очите си …

Най-съкровената мечта?

Най-съкровената ми мечта е да правя хората щастливи! Да виждам усмивките им, да усещам радостта и спокойствието им, да зная, че аз съм помогнал светът да стане малко по-добър!

В какви проекти си взимал участие?

Последните две години участвах в няколко кино продукции като:
„Господин Х и морето” , „Диви и щастливи” , Капмания за превенция трафика на хора. В няколко музикални клипа, като единият от тях е на невероятния професионалист и човек – Деси Добрева с песента „Тъпан реге”. За мен беше огромно удоволствие да имам честта да се запозная с Деси и да станем приятели! Толкова е позитивна и лъчезарна! Снимал съм и в няколко реклами! Със сигурност предстоят още различни проекти.

Кое е нещото, в което най-силно вярваш?

Предполагам очаквате да кажа – Господ.
Принципно вярвам в него. Две мнения няма, но ежедневно се спазвам нещо друго, а именно – Законът на привличане – когато си визуализираме нещо, почувстваме го и вярваме без грам съмнение, то неминуемо се случва. Разбира се, ако погледнем по-мащабно на моето изказване – Господ, Законът за привличане, Вселената – всичко е една и съща енергия! Когато се молим на Господ, ние правим същото – визулализираме, чувстваме, вярваме и сме благодарни!

Какво е за теб кармата и егото?

Смятам, че донякъде са свързани! Ако даден човек ме обиди и аз приема смирено изказа му е добре за мен, защото на него ще му се върне. Обаче, ако в същата ситуация аз реагирам остро на думите му, освен, че съм бил обиден от него, ще ми се върне и заради моята реакция! Има различни видове его, разбира се. Хубаво е да се научим да го контролираме, в общи линии до нищо хубаво не води то. А кармата – дори старите хора са го казали „на каквото си постелиш, на такова ще легнеш”. Всичко се връща – правейки добри дела, мислейки и казвайки добри думи се връщат към нас позитиви, а обратното – негативи. Добре е да мислим преди да действаме!А, както казах в началото, че донякъде са свързани, защото има и различни видове карма, за някои нямаме вина или поне не в този живот.

А, за ангелите?

Това е един прекрасен въпрос, за който благодаря! Ангелите…, чувствам ги като мое семейство! Подкрепят ме, помагат ми, винаги са с мен, за което съм им благодарен! От две години насам съм по-осъзнат и виждам всеки ден по няколко пъти цифрата 77 на различни места. Когато имам въпроси намират начин да ми отговорят и помогнат! Няколко пъти ми показаха какво се крие зад тази цифра, 7:7 от Евангелие на Матея „Искай и ще ти бъде дадено, търси и ще намериш, почукай и ще ти се отвори”. Случиха ми се многобройни неща, това е тема, за която мога много да говоря от опит, но не искам да им доскучава на Вашите читатели, ако пак ме поканите бих разказал много увлекатлени истории със снимков материал. Ще разкажа една, която беше невероятна!
Няколко дена си задавах един въпрос : „Кой съм аз?”
Една вечер правя медитация, легнал съм по гръб със затворени очи и правя вдишвания и издишвания през носа като в един момент, както беше тъмно с лъч светлина от ляво надясно ми се нарисува кръст – Божият лик, конник. Скочих. Не бях виждал такова нещо досега. Разпитах мои приятели, които са вещи в духовната материя и всички бяха единодушни, че съм получил отговор, а той е, че аз съм „Войн на Светлината”!

Какво е за теб енергията?

Енергията е всичко около нас, дори ние самите сме изградени от енергия.
Има хора, които лекуват чрез биоенергия. Съществуват и енергийни методи като Рейки. Аз самият притежавам блага енергия, ала още не съм я усвоил достатъчно. Правя си експерименти с моята приятелка, когато лежим и си сложа ръката на 1-2 см от челото ѝ и тя заспива… беше, както много впечатляващо за мен първият път, но и също така толкова забавно, защото махам си ръката и тя се буди и така 4 пъти – спрях накрая! /усмихва се/
Когато я боли нещо си слагам ръката и пръстите ми или дланта ми изстръпват точно там, където е болката ѝ. Успокоява се и минава. Но, както казах имам да уча още преди да съм сигурен изцяло какво правя.

Кои са положителните и кои са отрицателните качества, които притежават според теб най-често актьорите?

Качествата са много: висока емоционална интелигентност, всестранно развити личности, силно въображение, голямо чувство за хумор, организираност, наблюдателност, дисциплина, търпение, борбеност…

Недостатъкът за мен е един. В един момент, не всички, но повечето актьори проявяват едно високомерие, което не е хубаво! Човек, въпреки своите успехи трябва да бъде себе си, да бъде този, който е бил преди тях, разбира се, когато говорим за добрите хора.

Има още нещо, което не ми харесва, но не знам дали винаги са такива или в един момент губят тази мотивация, а именно – казват си репликите, а все едно си мислят за нещо друго, няма чувство, няма нищо! Моят съвет е или го правиш с любов или въобще не го правиш!

Кое е твоето послание към читателите на ДИКТОФОН МЕДИЯ?

Не е лесно, но ако наистина го чувствате с цялото си сърце, че искате Вашето нещо, аз съм сигурен във всички вас, че ще намерите начин как да го постигнете!

Автор: Денис Никифоров

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: