Коя е… Беатрис?

Беатрис в превод означава ,,Тази която ощастливява”, затова аз винаги съм усмихната, сияя и блестя! Беатрис е изкуство и творение! Бях само на четири, когато ми казаха, че съм много красива, а моят отговор беше ясен: ,,Знам, родих се с изгрева!”

От малка имам пъстър живот. Обичам да грабя с пълни шепи от него без да ме е страх. Искам да опитам от всичко и сама да се убедя дали наистина ,,Котлона пари”, но сега не говоря за котлон, ако ме разбирате…, а за живота и неговите пътища. И аз като всеки млад откривател съм се отклонявала от ,,правилния път”, макар че според мен правилен път няма, защото всеки сам създава своя такъв и избира как да поеме по него и с каква скорост да се движи.

Ако търсим път, по който да тръгнем и го намерим, то значи пътя е бил начертан от някой друг и ние ще стигнем до там до където този някой иска. А това не е най-доброто, което бихме могли да си подсигурим. Беатрис силно се вълнува, тя е чувствителна. С мислене на критик и изискан вкус що се отнася до храна или облекло. Бъркотията, която създавам – Аз Беатрис е изцяло творчески хаос необходим за моята концентрация и муза, докато създавам своето изкуство.

Намирам дума за всеки човек, както и намирам човек за всяка дума и не се боя от това да покажа на всички каква съм, а именно ,,единствена”! Не случайно моето име е избирано за принцеси и кралски особи. Умея да хитрувам и анализирам всеки край мен и точно за това имам подбран кръг от хора, които ме заобикалят за моя лична полза и удобство, тъй като вярвам, че всеки би могъл да ми бъде полезен с нещо.

Аз съм бохем, обичам да разполагам с цялата си свобода, да задоволявам всяка моя нужда и да оживявам всеки мой трепет. Изпитвам силна неутолима страст и жажда към парите и не гледам на тях само като средство да получа каквото искам, но и като на сила и влиятелност, защото колкото и тъжно да звучи днес парите ни определят кои сме до голяма степен.

Аз също така много обичам животните и допринасям за това да се грижим за тях и да ги пазим. Аз съм абсолютно против убиването на животни с цел палта и чанти или каквото и да било от този род, тъй като го намирам за жестоко и ужасно. Става ли на въпрос за козметика използвам само такава на която има етикет ,,Cruelty free” , защото съм също и против тестването върху животни.

Гледала съм много видеа на тази тема, които са ме разплаквали, като си имаме на предвид, че и няма много достъпни такива, тъй като всичко лошо и жестоко се крие под имената на известни и богати брандове, зад които се крият хиляди осъкътени невинни животинки. Не веднъж съм спасявала бездомно животинче и ще продължавам, защото за мен да сме хора значи да бъдем истински, а какво по истинско от това да се грижиш за част от природата?!

Също така всяка година засаждам по едно дръвче на случайно място, което си избера. Наричам тази кауза ,,Засади дърво, пожъни усмивка”. Обожавам да прекарвам време сред природата и да рисувам с пръсти, това е техника, която успокоява съзнанието и почиства душата ми.

Вярвам в изричането на красиви думи и образуването на кристали в човешкото тяло с положителни решетки и заряд, за които ще ви разкажа в някои от следващите си постове и точно затова често използвам думи като: Благодаря, Обичам те, Прекрасен, Чудесен, Слънчев и още много други.

Друга моя отличителна черта е, че много обичам да прегръщам и мен да ме прегръщат. За мен прегръдката е най-чистата форма на близост. Аз винаги съм в добро настроение и намирам повод да се смея и шегувам, и да развеселявам всички наоколо без значение дали са ми близки или не, защото аз обичам да давам от своята положителна енергия на всички и нека я използват и споделят както намерят за добре. Отворена съм към света, в който живея и обичам.

Като заключение бих искала да кажа, че едно есе не би могло да побере всичките ми ценности, но времето наистина би могло да разгадае многото загадки на моето съществуване и временно пребиваване на този свят, тъй като аз съм изпратена тук с три мисии, защото съм специален вид Ефирно създание различно от човека, нещо като Малка фея и едва, когато изпълня своите мисии тук вие ще разберете коя съм, а до тогава няма как да не съм приковала любопитството ви, тихичко прошепнах аз със лека загадъчна усмивка.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: