Денис Никифоров: Осмеляването е в основата на успеха

2022 е годината на осмеляването за Денис Никифоров

В последния ден от 2022 година ви срещам със собственика на ДИКТОФОН МЕДИЯ Денис Никифоров, който e магистър позитивна психология, журналист и актьор. Изборът ни за това интервю не е случаен, защото искаме да изпратим 2022 година позитивно и да посрещнем новата с надежда за по-добри дни. Избрахме за наш събеседник Денис, защото е един от най-позитивните хора, които познаваме. По време на интервюто той сподели, че през 2022 година за него е годината на осмеляването.

Денис, каква е твоята равносметка за 2022 година?

Това за мен е годината на осмеляването. Без равносметка, искам да благодаря на себе си за тази магична година, която беше изпълнена с оптимизъм, позитивизъм и реализъм!

За какво искаш да благодариш?

Благодаря за всички емоции, моменти и пътувания в страната и по света. Благодаря, че се осмелих да се освободя от доста токсични за мен хора и места. Благодаря за всичко, от което се освободих. Благодаря, че повярвах в себе си и продължих да развивам пространство за личностно и творческо развитие – Театрална школа Magic Art и моето журналистическо пространство – Диктофон Медия! Благодаря си за смелостта да остана само и единствено на свободна практика. Благодаря на всички мои клиенти. Благодаря за всички магични преживявания, обучения и семинари. Благодаря на всички мои учители и мотиватори по пътя! Благодаря за свободата, която си подарих. Благодаря на моето семейство, че е винаги до мен. Благодаря на моите приятели, че винаги можем да разчитаме един на друг. Благодаря за всички позитивни емоции. Благодаря и за уроците!

Как преминава един твой ден?

Много динамично. Често пътувам както в страната, така и по света. Срещам се с много хора. Работя по различни проекти и имам изграден един ритъм на постоянна динамика.

Кой е най-големият ти успех през тази година?

Не степенувам нещата по оценки от 2 до 6, но през тази година едни от най-големите успехи са ми свързани с реализирането на проект „Да бъдем актьори” към Национален фонд „Култура”, осмеляването да развивам пространства за личностно и творческо развитие – Театрална школа Magic Art и ДИКТОФОН МЕДИЯ, да бъда режисьор на два късометражни филма, които показват войната в Украйна и не последно място да организирам семинари и обучения в доста държави по света.

Кое е нещото, с което се гордееш?

Със себе си и с това, че имам идеи, които не спирам да реализирам. Гордея се също така, че много хора ме подкрепят и мотивират по пътя.

Как успяваш да бъдеш изпълнен толкова много позитивна енергия?

Начин на мислене и на живот.

Разочарова ли те нещо?

Всяко едно разочарование ни помага да станем по-силни, да научим нови уроци и да продължим напред.

Какво си пожелаваш за новата 2023 година?

През новата година си пожеланам потока на #осмеляването, #надграждането и #развитието да продължи! Пожелавам за всеки един от нас да има любов, щастие и успех.

Какво е посланието ти към читателите на това интервю?

Да се осмеляват, да вярват в себе си и да бъдат изпълнени с позитивизъм, оптимизъм и реализъм.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: