Беатрис Пецова: Да бъдеш актьор е…

За мен да бъда актьор на първо място е призвание, после мечта, която съм убедена, че имам куража да сбъдна! Моята супер сила е актьорското майсторство, защото няма друга мисъл, която да пали душата ми с такъв искрящ пламък!
Да си актьор още не мога да ви кажа какво е със сигурност, но по моя скоромен опит бих посмяла да кажа, че е доста вълнуващо и забавно.

Леко носталгично и в някои моменти малко уморително, но нека не забравяме, че ние всички сме актьори в живота си. За мен всяка сутрин е свежо начало на една нова пиеса, която е изпълнена със загадъчност и силен полъх на нови идеи.

Красотата и изтънчеността, с която актьорите играят се превръща в част от самите тях. И във всяка роля, която играем има малка доза от нас самите и подобни случки, в които сме били за придобиване на максимална емпатия с тази на героя, чийто живот играем, но доста често този герой, чийто живот играем сме ние самите.

Аз не бързам да играя моята си пиеса, тъй като тя няма къде да избяга, понеже аз я режисирам и мога да я играя колкото дълго пожелая, понеже тя сама по себе си е моят ритъм на живот, с който останалите актьори трябва да се съобразят.

Все пак да не забравяме, че аз съм ги приела в моята пиеса ,, живот” и аз мога да ги махна от нея, ако не играят по моите правила!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: