Магията на театралното изкуство в Magic Art

Няма нищо по-вдъхновяващо и вълнуващо от това да бъдеш част от магията на театралното изкуство в Magic Art. Веднъж като усетите театралната сцена, следата от нея остава за цял живот. В Magic Art няма как да не се докоснеш до тази магия, няма как да бъдеш част от тази школа и да не запазиш цялото това вълшебство, до което се докосваш.

Какво всъщност се случва, когато влезем в театъра?
Какво ни дава това изкуство?
И каква е магията в него?

Театърът е изкуство, което ни дава отговори на въпроси, които дори още не сме си задали. Обогатява ни духовно, така както нищо друго не може. И това би могъл да го потвърди всеки един, потопил се веднъж в магията на театъра! Чрез това изкуство израстваме личностно. Театърът променя хора, променя животи! Животът ти се променя чрез израстване на личността, ако не се стремим към това ще тъпчем на едно и също място! Къде по-добре може да го осъществим, ако не в театъра? Замисля ли сте се защо артистите са винаги позитивни и знаят толкова много за живота? Нормално, в театъра имаш възможността да влезеш във всякакви роли, да изпиташ различни чувства, да се препознаеш в тях и дори да се замислиш. С всяка една роля откриваш нещо ново за себе си, което без театъра не би открил.

Всеки, който има честта да се докосне до тази магия чрез Magic Art е истински късметлия! Това е школата, в която аз се докоснах до театъра, която ме промени, отключи артистичното и творческото в мен. Школа, която ти дава неограничени възможности. Едно от малкото места, където всеки получава индивидуален подход! Школа, в която израснах личностно и творчески. Срещнах хора, които ми дадоха доста, и аз доста си взех. Magic Art изгражда завинаги един невероятен почерк, както само те могат. В школата се сбъдват мечти и се дава шанс за въвличане в магията на театъра!

Всеки докоснал се до театъра и театрална школа Magic Art знае, че магията е двойна, неповторима и незабравима! Където и както да продължиш след това, носиш съвсем различен дух! Както казах, променя хора и животи! Нека повече хора имат възможността да се докоснат до театъра и то чрез Magic Art – те дават шанс на всеки да се потопи в магията!

С много обич честит Международен ден на театъра от Елица Амешева!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: