Предстоящи концерти на Тамара Ангеловска в чужбина

Здравей, Тамара. Как се чувстваш, дали си подготвена за концертите в Италия?

Здравейте, благодаря Ви за това интервю. За мен представлява огромно удоволствие и чест да пея точно в Италия, за която е известно че е „люлка” на операта.
Чувствам се прекрасно, разбира се че в мене има доза на отговорност, защото италианската публика е доста „по-строга”, когато става въпрос конкретно за тази професия и бих искала да се представя в наистина добро светло.

Колко време отнема да се подготви един такъв концерт?

Мога да кажа че подготовката беше доста дълга и комплексна, със сигурност няколко месеци работих конкретно и само на нея и съм много щаслива че репертоара ми е „по-богат” с тези красиви песни и арии.

За кой концерт повече се вълнуваш?

И двата концерти са от голямо значение за мене. Соренто е град който винаги съм искала да видя , а сега имам възможност и да работя там , което за мене е сбъдване на една неочаквана и голяма мечта, а от друга страна Рим, „Teatro di Marcello”, кой оперен певец не бих си пожелал да пее точно там, пред Колосеума и то на толкова малко години, за мене е огромно щастие.

Всеки концерт изглеждаш необикновено, с наистина красиви рокли . Дали може да ни откриеш малко какви рокли ще облечеш този път?

Благодаря Ви много за хубавите думи. Този път работя с една от най-добрите и най-известните дизайнери в Македония , това е Емили Пишева, „Emily Exclusive Design”. С нея избрахме прекрасни рокли който имат национален елемент и елемент в тях и описват нашата традиция и култура. И мога да кажа че са нещо много различно от всичко което съм носела досега.

Освен с операта, ти се занимаваш и с театър? Кое ти е на приоритет и как успяваш да съчетаваш и двете неща?

Бих ги описала така, театъра + музиката = Тамара. Аз не мога да избирам помежду тези две неща. И двете са от сакрално значение за мен.

Благодаря Тамара за този разговор.

Пожелавам успех на концертите и представленията.

Тамара: И аз благодаря за подкрепата и прекрасното интервю.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: