Вълнението за едно предстоящо пътуване

Пътуване… 

Най-вероятно всеки един от нас обича да пътува. Ние постоянно пътуваме? Замисли се накъде? 

Пътуваме до училище, до НДК, в страната и чужбина, до вкъщи и стигаме до извода, че ние не спираме да се движим… по същия начин, по който го прави Земята. 

Скоро на мен ми предстои пътуване до Белгия. Разбира се, че аз се вълнувам от това нещо, изпитвам на моменти притеснение, носталгия към дома, радост, нетърпение. 

Белгия – това е втората държава с най-хубав шоколад в света. Провежда се Формула 1. Чувал съм, че белгийците имат своите странности и са по-студени. Със сигурност има още много интересни факти за Белгия, които предстои да науча и да споделя с вас. 

Преди всяко едно пътуване идва вълнението и притеснението. Това е така, защото ни предстои промяна и идва нещо ново, защото не знаем какво да очакваме. Изненадите може да ни донесат нови запознанства, да видим нови места, забележителности и да се потопим в нова култура.

Вълнението за едно предстоящо пътуване е… да опиташ различна храна, да се докоснеш до нова кухня, да научиш нови неща, да говориш с нови хора, да видиш нови забележителности, да си починеш преди началото на учебната година.

В самолета преди да стигнеш до Белгия и тръпката, която изпитваш преди да кацнеш. Това е едно от най-големите вълнения, което води до нови приключения. В момента, в който пристигнеш и се потапяш в новия свят – имаш шанса да се почувстваш истински щастлив. 

В пътуването откриваме щастие, тъга, научаваме нови неща, чувстваме се живи и разбираме колко голям и различен е света. Трябва да се пътува, защото всяко едно пътешествие ни дава нови емоции, които не можеш да изпиташ у дома. Преживяването от пътуването си заслужава!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: