Потокът или защо всеки един от нас е малък артист с четка в ръка?

За мен потока или вдъхновението е моят собствен ритъм на живота, който градя и създавам сама. Моето вдъхновение идва с моята муза, а тя се явява под светлината на моя собствен прожектор, а именно моето съзнание, което твори и създава пъстри пейзажи.

Мен лично ме вдъхновяват различните видове изкуство. Рисуване, музика, театър, най-вече театралното изкуство! Харесвам абстрактните видове изкуство, тъй като абстрактното може да бъде тълкувано по различен начин от всеки. То е
най-хубавото на изкуството, това че всеки го вижда по различен начин. Много ме вдъхновява да общувам с приятни и позитивни хора, които ме зареждат с положителна енергия. Това ми помага да бъда по-продуктивна в творчеството си. Обожавам да прекарвам време сред природата, тъй като там потокът е най-силен и освежаващ, а ние артистите имаме неизменна нужда от него.

Много важно вдъхновение за мен е храната, която консумирам, тъй като от нея тръгва всичко, тя задвижва ритъма и придава енергия. Нали знаете ,,Ние сме това което ядем!’’. Точно за това винаги подреждам храната в чинията си по красив начин, ям само подбрани и одобрени от мен храни, използвам екзотични и ароматни подправки. Говорейки за аромат, не мога да подмина и бразилското кафе, без което моят поток не потича така ефирно, както когато съм изпила чашка вдъхновение. Потокът ми минава и през моя гардероб, където всичко е подредено по цветове и сезони, и е ароматизирано с благоуханни арабски сапуни по идея на моята баба Желязка.

Начинът, по който ухая и се обличам е много важен акцент върху моя поток. Макияжа, който си правя също винаги е съобразен с моето облекло и ексцентричен стил, все пак да не забравяме, че всеки един от нас е малък артист с четка в ръка, който смело багри картината на своя живот!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: