Бензин в кръвта 

Амбицията и мотивацията не са нещо ново при младите хора. Всеки ден учени откриват нови и нови неща, които потвърждават това твърдение. Желанието е необходимо да се подхранва всеки ден – това може да бъде с поставяне на нови цели, слушане на музика, правене на неща, които ни харесват, излизане от зоната ни на комфорт, научаване на нови неща и още… За амбицията съществува едно правилно изказване от Бил Брадли, което гласи: „Амбицията е пътят на успеха. Постоянството е превозното средство, на което пристигате“. За мен мотивацията най-напред е поддържане и стремеж към точните цели.

Успехът е олицетворение на това да постигаме своите цели. Истината е, че много хора вярват в съдбата, но реално с нашата мотивация, то ние чертаем своя път. 

Психична смърт – едно от най-интересните неща, през които човек може да мине е осъзнаването, че това което мислиш, че е създадено от умът ти и няма общо със субективната реалност. Ще обясня написаното с един пример от ежедневието ни. Например, когато видим някой непознат в магазина, ние сме това за него, което е и той за нас – просто никой. Много може да се разсъждава по тази тема, която според мен е пряко свързана с успеха и начинът, по който се чувстваме. 

Музиката за мен, а и предполагам за повечето млади хора е нещо без, което не можем. Ритъмът на песента е утеха, комфортно място и начин да избягаме от проблемите. Тя е двигател. Във всеки жанр музика, всеки може да открие себе си. 

Младите артисти са креативни и иновативни. Интересно е да следиш даден артист с години. През този период от време може да видиш как музиката, която създава ти носи нови и различни емоции и виждаш как артиста променя начина си на мислене.  

Младите хора имат смелостта по-често да излизат от своята зона на комфорт. Това със сигурност е така заради смелостта да поставят цели, да имат желание за промяна или просто защото кръвта им кипи. Желанието за живот и стремежът към успех може да ги назовем – #БензинВкръвта. 

Бензин в кръвта е да очакваш неочакваното, да си готов да се справиш с всичко, да бъдеш силен в трудните моменти и да можеш да продължиш.  

Успехът е различно нещо за всеки един от нас, спрямо поставените цели и начин на мислене. Мотивацията и успехът вървят ръка за ръка. 

Бензин в кръвта  – желанието за живот или както го е каза Джеф Сандър: “Не се отказвайте от велика мечта, само защото никога не сте мислили, че сте успели да я осъществите”.

Free Theater Of War War illustration and picture

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑