Елица Тодорова: Влюбеният човек е като ИЗВОР!

Представяме ви интервю с Елица Тодорова, в което тя разкрива повече за представянето на новия ѝ албум „Велико 2020”, за музиката, моментите и любовта.

Елица, как би определила изкуството?

Храна за душата. Естетическа наслада и Връх във вдъхновяващия процес на изграждане на определена творба. Изкуството е като водата-чисто и извисяващо!

Кое е най-великото нещо за теб?

Любовта.

Казват, че по време на пандемия се създават най-големите шедьоври, какво се крие зад четвъртия ти албум „Велико”?

Труда и отдадеността на 18 млади музиканти, които съм поканила. Песента ни „Росинка“ с Петър Байков е един от акцентите, с който ще зарадваме публиката. Шедьоврите, които познаваме от изобразителното изкуство, скулптурата и дизайна са ме вдъхновявали винаги и имат място в процеса на създаване на албума. Може би най-важното за мен е, че в албума участват и 6 деца-млади фолклорни таланти от Варна и така има мост между поколенията. Песента „Олимпийски огън“ с Траяна Каписъзова и Дилян Калчев ще бъде хитът за Олимписйката 2021 година.

Кои са трите най-велики неща за теб?

Любовта! Музиката! Чистотата на децата!

Как би описала най-великите моменти?

Като моменти, за които си се трудил цял живот. Самоподготовка и Характер. Те са НАГРАДАТА за дисциплината, отдадеността и къртовският труд – положен с много любов в процеса на изграждане на определен спектакъл. Определям ги като АПОТЕОЗ и Пиедестал към българщината!

Може ли да се каже, че любовта е най-великото чувство на света?

Определено. Любовта е ЗАРЯД, СТИМУЛ, Мисия и Вдъхновение!

Как се чувстваш в личен план?

Чувствам се влюбена и щастлива! Обгрижвана, със стабилен човек до себе си, който ме кара да летя и ме вдъхновява! Аз съм една Щастлива жена, пожелавам и на вашите читатели да изпитат насладата от срещатата с Безусловната любов- истинска, разтърсваща, чиста и неповторима! Влюбеният човек е като ИЗВОР!

Нека в този момент читателите на ДИКТОФОН МЕДИЯ получат най-великото послание, преди представянето на четвъртия ти албум „Велико 2020”?

От голямо значение е какъв човек те обича. Ако те обича обикновен човек, и ти ще станеш обикновен. Ако те обича талантлив човек, ще станеш талантлив. Ако те обича гениален, ще станеш гениален.

Любовта е най-нежното цвете, което трябва да се развие далеч от погледите на хората. За любовта ти никой не трябва да знае. Любовта с език не се предава. Онзи, който те люби, не говори, но ти чувстваш, че в тази душа има любов. Желая ви любов и вдъхновение!

Автор: Денис Никифоров

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: