Виктор Христов: Графичният дизайн е моето вдъхновение и призвание!

Разкажете малко повече за себе си?

Роден съм и живея във Варна. Наскоро завърших средно образование в ПТГ – Варна, след което продължавам да следвам по специалността си. Артистичността е силно мое качество и по всякакъв начин е търсила изява, първо под формата на пеене, после свирене на пиано, актьор, народни танци.. докато не стигнах до специалността която завърших – „Графичен дизайн”. Всичките тези качества съвкупно много помагат за професията в която съм се насочил и се радвам че нищо не е било напразно.

Какво откривате в дизайна?

Откривам възможност да покажа моето вдъхновение, вниквайки в човека или темата за която се отнася самият дизайн. Всичко това е една вселена от която можеш да грабиш и да извадиш най-доброто и да го представиш през призмата на дадения човек например и всеки път е различно винаги има нещо, което да ме провокира и изненада приятно, това е дизайнът за мен, провокация и нов поглед на нещата.

Вдъхнови ли ви работата с Елица Тодорова?

Вдъхновението беше подема да потърся контакт със нея, още по-голямо вдъхновение е човек от нейния ранг да ти обърне внимание и да има желание да работите заедно, този тип оценка е невероятен заряд, което пък е още по-голям стимул за вдъхновение.

Какво могат да видят хората в тази визия?

Не мога да кажа вместо тях, точно това ми е интересно и на мен, защото всеки тълкува по различен начин, всеки реагира индивидуално, и ми е много любопитно да наблюдавам какви чувства събужда дадена визия, по този начин ми дава друг поглед чрез, който надграждам.

„Вода” за вас е?

Песен без рамки и време, според мен не е хит защото хита е нещо временно с по-дълъг живот, тук има безвремие и нещо повече, което не може да се изрече, в такъв ред на мисли мълчанието говори много повече от думите.

С какво свързвате името на Елица Тодорова?

С космос, не в буквалния смисъл, а в мистичен такъв, началото на една нова България – друг поглед, други намерения, друг подход…

Какво трябва да знаят нашите читатели за дизайна?

Нека да знаят, че е много отговорна задача, защото както може да те привлече, така може и да те отблъсне макар и продукта, зад който стои дизайна, да е с голяма стойност. Реалната преценка е много важно качество, пожелавам си я както на мен, така и на вас, които четете този материал!

Послание с думи, а защо не и нещо изработено от вас за Диктофон медия, което да видят сега нашите читатели?

Бъдете всеотдайни в това към което сте се насочили и правите, и винаги резултата ще е изненадващо приятен. При мен тази тактика работи гарантирано безотказно.

http://www.ElitsaTodorova.com

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: